[email protected]   098 93 81 995

Brošure / povoljno / Brzo

Brošure će biti kreirani po vašim željama i zahtjevima, te prilagodbi Vašeg BRANDA

Brošure – Upute za pripremu

Za unutarnje stranice brošure koristimo Bilderdruck papir u gramaži od 135 g/m2 (mat ili sjajni). Te stranice su stabilne , dugovječne i daju se dobro prelistavati. Sjajne unutarnje stranice djeluju visokovrijedno i posebno lijepo do izražaja dolaze časopisi sa velikim udjelom slika.

Za korice u ponudi su papiri gramaže 135 g/m2 ili 250 g/m2. Ovaj osjetno jači Bilderdruck karton preporučamo npr. kod brošura velikog formata sa 60 stranica.

Za koju gramažu papira će te se odlučiti kod unutarnjih stranica, ovisi o različitim faktorima. U svrhu stabilnosti, važnu ulogu igraju format i broj stranica. Sljedeći aspekt su troškovi. Da li će Vaša publikacija biti samo jednom čitana ili radi li se o visokokvalitetnom slikovnom materijalu, koji i nakon više desetljeća ostaje odan bojama i neoštećenim stranicama? Obratite pozornost da katalozi i brošure su puno jeftiniji, i u dostavi, ako odaberete manju gramažu. Važno za uređenje površine i optike stranica: Svaku vrstu papira dobivate sjajnu, mat ili offset. Za lakšu orijentaciju sastavili smo listu sa primjerima:

Formati datoteka

Datoteke poslati u JPEG, TIFF ili PDF formatu. Ostale formate moguće je poslati uz naknadu od + 120 kn npr. Word, Publisher.


Napust 2mm

Dokumenti se izrađuju po mjeri; u format dokumenta potrebno je dodati napust sa svih strana od 2mm preko ruba završenog formata.

Ne označavati linije ili znakove za rez!

Molimo Vas u pripremi ne stavljati ili označavati linije ili rubove za rez.


Odstojanje od linije reza 3mm

Tekstove,logo..- odmaknuti od kraja završnog formata 3mm, da ne završe pod “nožem" i biti će odstranjeni.


CMYK ne zaboraviti!

Pretvorite slike u vašem dokumentu u CMYK color mode, RGB služi za prikaz na monitoru. Inače postoji mogućnost neželjenog iskrivljavanja prikaza boja na papiru (npr. nema svjetlećih boja i sl.)

Brošure – NARUDŽBA


Pokrećete posao, trebate web stranicu? Javite nam se

Zatražite ponudu za izradu web stranice!