[email protected]   098 93 81 995

Presavijeni letci biti će kreirani po vašim željama i zahtjevima,
te prilagodbom Vašeg BRANDA

Presavijeni letci već od 490,00 kn / 1000 kom

Presavijeni letci – Upute za pripremu

Što je veći završni format presavinutog letka, to veća bi trebala iznositi gramaža papira koja omogučava da reklamni materijal zadrži stabilnost.

Za manje završne formate od DIN A7 ili DIN A6 dostatne su gramaže do 115 g/m2. Što se više arak papira presavija, to je čvršći letak. Za velike formate do DIN A3, ovisno o načinu presavijanja preporučamo gramažu od 135 g/m2 ili 150 g/m2.

Što se tiče površine papira potrebno je obratiti pozornost da se po offset papiru i mat Bilderdruck papiru može pisati i štambiljati. Mat površine preporučamo npr. za trgovine koji svoje presavinute letke označavaju sa individualnim štambiljem.

Podloga sa sjajnim premazom daje slikama koje su bogate bojom brilijantniji izgled.

Mali formati kao DIN A7 ili DIN A6 pogodni su za informiranje o novim proizvodima, akcijama, prezentacijama i informiranju na info pultovima i sajmovima.

Sredni formati i veliki formati kao DIN A4 i DIN A3 idealni su za sveobuhvatno informiranje o proizvodima uključujući slike, grafike i tabele. Posebno su pogodni kod otvorenja djelatnosti i prezentacija na sajmovima.

Formati datoteka

Datoteke poslati u JPEG, TIFF ili PDF formatu. Ostale formate moguće je poslati uz naknadu od + 120 kn npr. Word, Publisher.


Napust 2mm

Dokumenti se izrađuju po mjeri; u format dokumenta potrebno je dodati napust sa svih strana od 2mm preko ruba završenog formata.

Ne označavati linije ili znakove za rez!

Molimo Vas u pripremi ne stavljati ili označavati linije ili rubove za rez.


Odstojanje od linije reza 3mm

Tekstove,logo..- odmaknuti od kraja završnog formata 3mm, da ne završe pod “nožem" i biti će odstranjeni.


CMYK ne zaboraviti!

Pretvorite slike u vašem dokumentu u CMYK color mode, RGB služi za prikaz na monitoru. Inače postoji mogućnost neželjenog iskrivljavanja prikaza boja na papiru (npr. nema svjetlećih boja i sl.)
Pokrećete posao, trebate web stranicu? Javite nam se

Zatražite ponudu za izradu web stranice!